SKUPINA EUROPSKE LIGE

Dinamo, Anderlecht, Fenerbahče i Trnava

Petak, 31. kolovoza 2018. 14:15 Napisao/la  SC

Dinamo protiv momčadi Filipa Dangubića

Filip Dangubić i suigrači slave nakon eliminacije ljubljanske Olimpije
Filip Dangubić i suigrači slave nakon eliminacije ljubljanske Olimpije

 

Ždrijeb skupina Europske lige odlučio je da će Dinamo u Skupini D igrati protiv Anderlechta, Fenerbahčea i Trnave za koju igra bivši igrač Rijeke Filip Dangubić.

 - Zadovoljan sam ždrijebom, moglo je biti bolje, moglo biti i gore. Svakoga moramo ozbiljno shvatiti, za svakog se dobro pripremiti. Mi ćemo u svih šest utakmica imati svojih prigoda za pobjedu. Rekao bih da je ovo prolazna skupina, suparnici su to s kojima se mi sigurno možemo nositi. Kada recimo dobijete Chelsea, Arsenal ili Sevillu možete se nadati da će oni u gustom ritmu utakmica možda igrati s drugim momčadima, a ove će igrati protiv nas u najboljim postavama. Anderlecht i Fenerbahče su po meni rang suparnika kao što su Astana i Young Boysi, možda je tek Spartak Trnava - nivo Hapoela. Ali, sa svima smo se dobro nosili, vjerujem da će tako biti i sada. Pa da će odlučivati detalji. Mi želimo proći dalje, siguran sam da bi imali svoje šanse i u puno jačoj skupini. Imamo dovoljno kvalitete, to smo već pokazali, a znamo se nositi s ovakvim tipovima momčadi. Imamo snage, kvalitete i energije za uspješan rezultat, a to je za nas hvatanje jedno od prva dva mjesta u skupini, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

Utakmice 1. kola igraju se 20. rujna, natjecanje po skupinama završava 13. prosinca utakmicama 6. kola.

Skupina A
Bayer
Ludogorec
Zürich
AEK

Skupina B
Salzburg
Celtic
Leipzig
Rosenborg

Skupina C
Zenit
Kopenhagen
Bordeaux
Slavia

Skupina D
Anderlecht
Fenerbahče
Dinamo
Trnava

Skupina E
Arsenal
Sporting
Qarabag
Vorskla

Skupina F
Olympiacos
Milan
Real Betis
Dudelange

Skupina G
Villarreal
Rapid Beč
Spartak
Rangers

Skupina H
Lazio
Marseille
Frankfurt
Apollon

Skupina I
Besiktas
Genk
Malmo
Sarpsborg

Skupina J
Sevilla
Krasnodar
Standard
Akhisar

Skupina K
Dinamo Kijev
Astana
Rennes
Jablonec

Skupina L
Chelsea
PAOK
BATE
Vidi

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.