NEZADOVOLJAN KEKOVIM POTEZIMA Marko Vešović: Napokon bih volio igrati na svojoj poziciji

Srijeda, 23. kolovoza 2017. 13:48 Napisao/la  SC

Ni Ronaldu ne bi bilo lako da svaku utakmicu igra na nekoj drugoj poziciji, kaže Vešović


Nije samo Matjaž Kek nazdovoljan s rosterom, trener Rijeke nakon utakmice protiv Olympiakosa prozvao je čelnike kluba koji prema njegovu mišljenju nisu odradili dobar posao u dosadašnjem tijeku prijelaznog roka.

Marko Vešović također je nezadovoljan rosterom, ali i trenerom koji ponajboljega igrača šeta po pozicijama i prilagođava potrebama momčadi umjesto da momčad pokuša prilagoditi najboljem igraču.  

- To je za mene tema koju uopće ne znam kako bih je nazvao. Ni Ronaldu ne bi bilo lako da svaku utakmicu igra na nekoj drugoj poziciji. Jasno mi je da situacija nalaže takve poteze, ali ako me pitate, iskreno ću vam kazati da bih napokon volio igrati na svojoj poziciji. Bili smo dominanti protiv Olympiakosa, stvarali prilike, nadigrali smo jednu tako veliku momčad. Nismo razočarali, već smo zaigrali na sve ili ništa, pogotovo u drugome dijelu, i kreirali pozicije koje su dvoboj mogle odvesti u neki drug smjer. Sad nisu, međutim, ovo je sjajna škola za neke nove susrete koje nas čekaju, kazao je Vešović za SN.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.