Mauricio Pochettino zaplakao: Hvala nogometu, hvala mojim igračima!

Četvrtak, 09. svibnja 2019. 00:28 Napisao/la  SC
   Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino

 

Mauricio Pochettino nakon fantastične pobjede prvo je kleknuo na travnjak, a zatim suznih očiju grlio igrače i svih koji su mu se našli u blizini:

- Još uvijek mi je teško govoriti, malo sam emocionalan. Hvala nogometu, hvala mojim igračima, oni su heroji. U posljednjih godinu dana svima govorim da imam grupu igrača koji su heroji. Drugo poluvrijeme bilo je nevjerojatno. Hvala ti, nogomete! Sada sam tako emocinalan. Zahvaljujem našim fanovima i ljudima koji vjeruju u nas. Kada radite i osjećate ljubav, to nije stres, to je zadovoljstvo. Pokazali smo strast! Bilo je teško, ali ovo je čarobno natjecanje. Tako sam zahvalan što sam trener! Svi moji igrači su heroji, ali Lucas Moura je super-heroj! Razmišljam o svojoj obitelji, ovo je i za njih, kazao je Pochettino.

Pochettino protiv Kloppa u finalu Lige prvaka!

Uzbuđenja su zajamčena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.