LIVERPOOL - TOTTENHAM Jedan od najboljih trenera na svijetu večerašnju utakmicu čeka kao da je rođeni gubitnik

Subota, 01. lipnja 2019. 09:58 Napisao/la  SC

Jurgen Klopp izgubio šest od sedam finala koje su igrale njegove momčadi, Tottenham je u finalu totalni autsajder, a to je pozicija koju Mauricio Pochetino najviše voli

Klopp i Pochetino
Klopp i Pochetino

 

Liverpool ili Tottenham?

Večeras pada odluka o tome tko je bio najbolji europski klub ove sezone, finale Lige prvaka igra se od 21 sat u Madridu.

Naravno da nitko na početku sezone u finalu nije očekivao Tottenham, a kamo li da itko očekuje da Tottenham postane eurpski prvak.

Ali nogomet je postao tako popularana upravo zbog toga što Tottenham ima realne izglede postati najbolji europski klub iako je četvrti klub u Engleskoj.

Mauricio Pochetino ostvario je podvig plasmanom u finale, Tottenham ne spada u TOP-10 klubova na svijetu kao Liverpool.

Tottenham je u finalu totalni autsajder, a to je pozicija koju Pochetino najviše voli.

Ima Tottenham večeras više izgleda nego što nude engleske kladionice!

Sve su oči uprte u Jurgena Kloppa, koji utakmicu čeka pod većim medijskim pritiskom od svojih igrača što je dobro za momčad koja drugi put uzastopno igra finale Lige prvaka.

Iza Liverpoola je frustrirajuća sezona u Premierligi, slaba je utjeha igračima da su postali doprvaci s najviše bodova (97) u povijesti Premierlige.

Za nekoliko mjeseci nitko se neće sjećati tko će večeras izgubiti u finalu.

Ima još jedan podatak koji na Kloppa djeluje kao da je uklet: izgubio je šest od sedam finala koje su igrale njegove momčadi.

Gubio je u finalima nacionalnih kupova od Schalkea, dvaput od Bayerna, Wolfsbura, Man. Cityja, od Seville je izgubio u Europskoj ligi...

- Zdrav sam, moja je obitelj zdrava, radim posao koji volim i jako sam sretan čovjek. U nogometu, ako želite pobijediti, morate prihvatiti da da postoje utakmice koje možete izgubiti, pokušao je Klopp zatomiti osjećaje koji obuzimaju gubitnike.

Zvuči proturječno da  jedan od najboljih trenera na svijetu večerašnju utakmicu čeka kao da je rođeni gubitnik.

Tim prije što je Liverpool izraziti favorit u finalu Lige prvaka!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.