Liga prvaka od iduce sezone na Vipnetu i Bnetu, Arena Sport izgubila prava prijenosa

Četvrtak, 14. prosinca 2017. 14:04 Napisao/la  SC
Liga prvaka na Vipnetu
Liga prvaka na Vipnetu

Arena Sport izgubila je prava na prijenos Lige prvaka, odnosno kupio ih je Vipnet službeno je potvrđeno nakon višemjesečnog nagađanja.

Već od sljedeće sezone utakmice Lige prvaka utorkom prenosit će se na novom kanalu koji će biti dostupan na svim platformama Vipneta, uključujući i Bnet.

- Vip i Bnet korisnici moći će Ligu prvaka pratiti u HD kvaliteti preko svih platformi, optike, satelita i IPTV-a. Osim toga, sadržaj Lige prvaka bit će dostupan i na platformi Vip NOW na mobilnim uređajima i tabletima. Novi kanal počinje emitiranje najkasnije 1. srpnja sljedeće godine, a prvi prijenosi bit će oni zadnjeg kvalifikacijskog pretkola u kolovozu, rekao nam je Vinko Kovačić iz Vipneta.

Vipnet je prava dobio na tri sezone, a prenosit će sve susrete, od kvalifikacija do finala. HRT će imati prvi "pick" utakmica srijedom, ali i taj susret moći će se gledati na Vipovom kanalu i to u HD kvaliteti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.