Liga prvaka: Atletico pregazio Juventus u nastavku, Man. City pobijedio s desetoricom igrača

Srijeda, 20. veljače 2019. 23:09 Napisao/la  SC
Godin pogodio mrežu uz Ronaldovu pomoć
Godin pogodio mrežu uz Ronaldovu pomoć

 

Atletico je pobijedio Juventus rezultatom 2:0 i stekao veliku prednost uoči uzvrata s obzirom na sposobnost igre na rezultat momčadi Diega Simeona.

Do pobjede je Atletico stigao u drugom dijelu utakmice kroz klasični fizički pritisak, oba su se pogotka dogodila nakon prekida.

Kod prvoga su gosti tražili prekršaj nad Bonucciju prije nego što je Gimenez odbijenu loptu u gužvi gurnuo u mrežu, kod drugoga je Godin iz mrtvog kuta pogodio mrežu uz pomoć Ronalda, koji tijelom nije dobro ušao u blok, pa je loptu skrenuo taman koliko je trebalo Atleticu.

Moratin pogodak poništen je zbog prekršaja nad Chiellinijem poslije intervencije VAR-a.

Bilo je još uzbuđenja pred vratima Juventusa.

Diego Costa propustio je veliku priliku, Griezmann je također zamalo postao strijelac, kada je Szczesny loptu vrhovima prstiju uspio skrenuti u gredu.

Ono što je posebno trebalo zabrinuti trenera Allegrija je jalovost u napadu.

Momčad koja ima Ronalda i Mandžukića jednostavno je premalo toga učinila u napadu da bi se mogla nadati pozitivnom rezultatu.

Nekoliko bljeskova u završnici utakmice nisu bitno popravili dojam da će uzvratna utakmica biti posebno zahtjevna za napadače Juventusa.

U 68. minuti Manchester City ostao je bez isključenog Otamendija kod rezultata 2:1 za Schalke.

Do kraja utakmice engleski prvak postigao je dva pogotka s desetoricom igrača i pokazao da je razlika klasi ipak prevelika da bi se Schalke mogao nečemu nadati u uzvratu.

Prve utakmice osmine finala Lige prvaka: Atletico - Juventus 2:0 (Gimenez 78, Godin 83), Schalke - Manchester City 2:3 (Bentaleb 38-11m, 45-11m/Aguero 18, Sane 85, Sterlig 90)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.