Joško Jeličić: Teško bi se ovakav kazneni udarac dosudio na drugoj strani

Srijeda, 11. travnja 2018. 23:37 Napisao/la  SC
Sporni duel Benatije i Vasqueza
Sporni duel Benatije i Vasqueza

 

Mateo Beusan i Joško Jeličić prokometirali su kazneni udarac za Real Madrid u 93. minuti, kada je engleski sudac Oliver kontakt Benatije i Vasqueza procijenio prekršajem za najstrožu kaznu:

- Kontakta rukama ima, ali je li taj intezitet dovoljan za kazneni udarac?! Ja mislim da nije! Morate bili vrlo hrabri u ovakvoj utakmici, u ovakoj situaciji dosuditi ovakav kazneni udarac. Mislim da je pogriješio. Ovakav kazneni udarac dosuditi između ovakva dva suparnika znači da je sudac ili ekstremno hrabar ili ne upotrebljava razum. Mene najviše zanima što će engleski mediji reći nakon ovakvog suđenja. Ne talijanski i španjolski, nego engleski! Engleskih sudaca prvi put nema na SP, kazao je Beusan.

 - Nedovoljan intezitet za kazneni udarac! Više od svega meni govori reakcija Buffona! Sjetimo se prve utakmice, kada je Real Madrid pobijedio 3:0. S koliko poštovanja je Buffon čestitao suparnicima, to je sportaš koji nema mrlje. Ako je ovako reagirao, a bio je tri metra udaljen, ja mu vjerujem. Iznimno sam tužan vidjeti ga da dobiva crveni karton, ovo je vjerojatno bila njegova zadnja utakmica u Ligi prvaka. Jako sam žalostan i tužan što je utakmica završila na ovakav način. Uvjeren sam da bi se ovakav kazneni udarac teško dosudio da se dogodio na drugoj strani, rekao je Jeličić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.