Dejan Lovren: Mislim da nakon ovoga Liverpool zaslužuje više poštovanja

Srijeda, 11. travnja 2018. 15:02 Napisao/la  SC
Dejan Lovren
Dejan Lovren

 Dejan Lovren odigrao je još jednu vrhunsku utakmicu, obrana Liverpoola bila je na velikim kušnjama u uzvratnoj utakmici (2:1) četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Liverpool je uspio pobijediti u uzvratu iako u prvom poluvremenu praktično izašao iz svog kaznenog prostora:

- Iskreno, malo sam vikao na poluvremenu. Rekao sam dečkima da se probude jer ne igramo dobro i da stojimo preduboko. Naravno, Klopp je dodao: 'Da, stojite preduboko jer ih ne gurate prema naprijed'. Htio je da ja i Virgil budemo kompaktniji i da guramo momčad prema naprijed, ali bilo je to teško kada je City imao loptu. Bilo je to pozitivno vikanje, a ne negativno. Ali morao sam podsjetiti dečke da imamo još 50 minuta da si osiguramo polufinale Lige prvaka. Trebali smo dati više. Prvih 10-15 minuta nismo bili dobri, nakon što je Jesus zabio, nekoliko nas se skupilo na terenu i rekli smo da moramo podići glave, da se moramo držati zajedno, izjavio je Lovren.

Hrvatski reprezentativac realno je prokomentirao uzvratnu utakmicu:

- Imali smo sreće u nekim trenucima... Ali, kada se pogledaju obje utakmice, bili smo hrabri, a sreća prati hrabre. Zaslužili smo prolaz. Definitivno ćemo žaliti za prvih šest, sedam utakmica u prvenstvu u kojima smo previše puta remizirali i to nas je stajalo prvoga mjesta. Nismo imali sreće s ozljedama, a City ih gotovo nije ni imao, ali sad smo u dobroj formi i možemo do finala. Uvjeren sam da ćemo sljedeće godine biti još bolji. Ljudi su od početka govorili kako je City favorit, ali mislim da nakon ovoga Liverpool zaslužuje više poštovanja, smatra Lovren.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.