Cristiano Ronaldo šokirao izjavom da odlazi iz Real Madrida nakon finala Lige prvaka

Nedjelja, 27. svibnja 2018. 00:43 Napisao/la  SC
Ronaldo
Ronaldo Foto: facebook

 

Real Madrid treći put uzastopno postao je europski prvak nakon što je u Kijevu pobijedio Liverpool rezultatom 3:1.

Proslavu ukupno 13. titule europskog prvaka pokvarile su izjave najboljih napadača.

- Sada ću uživati u ovom trenutku, a u sljedećim danima ću dati odgovor o svojoj budućnosti navijačima koji su uvijek bili na mojoj strani. Bilo je lijepo u Madridu, šokirao je Ronaldo svojom izjavom.

- Ne, sad idem uživati sa suigračima, sve ću odgovore dati u idućih nekoliko dana, nije Ronaldo htio dodatno objašnjavati svoju izjavu.

- Ne mislim da se išta događa s Ronaldom. On je neizostavan dio našeg tima i nigdje drugdje neće biti bolji nego ovdje, komentirao je Sergio Ramos izjavu najboljega igrača.

Gareth Bale malo je manje iznenadio sljedećom izjavom:

- Jako razočaran jer nisam počeo utakmicu, najbolje što sam mogao učiniti jest ući i odlučiti utakmicu. Ovo je najbolji gol kojeg sam ikada postigao. Sretan sam jer smo pobijedili. Ja moram igrati iz tjedna u tjedan, a to se ove sezone, iz tko zna kojih razloga, nije događalo. Moram sjesti ovo ljeto i razgovarati o budućnosti sa svojim agentom, rekao je Bale.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.