Ako Chelsea pobijedi Bayern, John Terry imat će pravo podignuti trofej nakon finala Lige prvaka

Četvrtak, 26. travnja 2012. 17:03 Napisao/la  SC

UEFA je izdala kratko priopćenje u kojem je samo stajalo da ako Chelsea osvoji naslov kapetan John Terry ima pravo podignuti trofej iako nema pravo nastupa zbog crvenog kartona kojega je zaradio protiv Barcelone

Prema pisanju engleskog Independenta John Terry, kapetan Chelseaja, moći će podignuti trofej nakon finala Lige prvaka. Naravno, ako njegova momčad u finalu pobijedi Bayern. Naime, Terry je u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka protiv Barcelone zaradio crveni karton nakon što je koljenom  udario Sancheza i automatski je suspendiran za finale, a vjerojatno će ga Disciplinska komisija UEFA-e još dodatno kazniti o čemu će odluku donijeti 31. svibnja.

Independent prenosi da će UEFA dopustiti engleskom reprezentativcu da sudjeluje u ceremoniji dodjele pehara i medalja na Allianz Areni gdje se 19. svibnja igra finale. UEFA je izdala kratko priopćenje u kojem je samo stajalo da ako Chelsea osvoji naslov kapetan John Terry ima pravo podignuti trofej. Inače, Terry se nakon utakmice ispričao za svoj postupak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.