Jurgen Klopp i Pep Guardiola podržali smijenjenog Josea Mourinha

Srijeda, 19. prosinca 2018. 10:26 Napisao/la  SC
Jurgen Klopp i Pep Guardiola
Jurgen Klopp i Pep Guardiola

 

Jurgen Klopp i Pep Guardiola iskazali su solidarnost prema Joseu Mourinhu, koji je u utorak dobio otkaz nakon što je Manchester United doživio poraz (1:3) od Liverpoola.

- Otkako sam ga upoznao nije se nimalo promijenio. Ostao je kompetitivan i jako ambiciozan. Ima moje veliko poštovanje, bio je nevjerojatno uspješan. Mogu zamisliti da u proteklim mjesecima nije bilo puno radosti u Unitedu, najmanje kad je on u pitanju. Nije baš u redu da se svaki dan morao suočavati s istim pitanjima, to je problem. No, nitko mu ne može uzeti sve što je osvojio i želim mu da s time u mislima napusti klub. On je nevjerojatan trener, a najbolje bi bilo da pitate njega što mu je presudilo, kazao je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp.

- Ja sam na njegovoj strani. Mi menadžeri smo sami. Klubovi nas dovode da pobjeđuju, a kada nema pobjeda, znamo što se događa. Uvijek kažem da kao menadžer  točno znam što oni osjećaju i da se ja osjećam usamljeno. Sav pritisak je na našim ramenima, rekao je Pep Guardiola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.