JOSE MOURINHO Kako bi me igrači opisali jednom riječju? Neki će reći da sam kopile!

Srijeda, 24. travnja 2019. 17:51 Napisao/la  SC

Posljednji trofej koji sam osvojio bio je Europa liga prije godinu i pol dana, neki misle da je to bilo prije 20 godina, kaže Mourinho

JOSE MOURINHO Kako bi me igrači opisali jednom riječju? Neki će reći da sam kopile!

Jose Mourinho putuje i razmišlja o nastavku karijere, koja je zapela u Chelsea i Manchester Unitedu.

Toliko je zapela da su se sudbinom jednog od najvećih trenera na svijetu mediji uglavom počeli baviti u negativnom kontekstu:

- Vratio sam se u London, ali mislim da sljedeća postaja neće biti u Premierligi. Trofeji su jamstvo su mog budućeg uspjeha. Čak i onima koji čine sve što mogu da zaborave moja postignuća, to nije moguće. Posljednji trofej koji sam osvojio bio je Europa liga prije godinu i pol dana, neki misle da je to bilo prije 20 godina. Posljednje finale koje sam odigrao bilo je prije osam mjeseci, finale FA Kupa. Ne osjećam da gubim vrijeme time što sam trenutano bez posla, jer radim gotovo 18 godina bez prestanka. U takvom ritmu čovjek obično nema mnogo vremena za razmišljanje o tome kada ili gdje je pogriješio. Ovih mjeseci kad nisam radio u nogometu, svaki dan mi je bio vrlo koristan, rekao je Mourinho.

Neprestano se medijski spekulira o lošim odnosima Mourinha s nekoliko igrača koje je vodio, zadnji je Paul Pogba.

Neki bivši igrači više se ne utručavaju javno ga nazivati pogrdnim imenima:

- Ja donosim kvalitetu, znanje, iskustvo i neograničene ambicije. Ali i dalje sam užasan nakon poraza, užasan sam s ljudima koji imaju manje ambicije od mene. Kako bi me igrači opisali jednom riječju? Neki će reći da sam kopile! Zašto bi me onda izabrali za trenera? Zato da pobjede! Pitao bih ih izravno: Ako želite pobijediti, ako je jedan od uvjeta pobjeda, onda možemo početi govoriti o suradnji, kazao je Mourinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.