IGOR BENEDEJČIČ

Slovenija treba izbornika koji je poznat

Nedjelja, 18. studenog 2018. 14:45 Napisao/la  SC

Kek postaje izbornik uoči kvalifikacija

Igor Benedejčič, bivši igrač Rijeke privremeno na klupi slovenske reprezentacije
Igor Benedejčič, bivši igrač Rijeke privremeno na klupi slovenske reprezentacije

 

Igor Benedejčič debitirao je na klupi Slovenije neodlučenim rezultatom protiv Norveške.

Slovenija je ispala iz treće jakosne skupine, pomoćnik bivšeg izbornika Tomaža Kavčiča vodit će slovensku momčad protiv Bugarske u ponedjeljak i time završiti svoj mandat:

- Slovenija treba selektora koji je poznato ime, da svi skupa budemo pozitivniji, da navijači počnu vjerovati u reprezentaciju. Nemam takvih ambicija. Rado bih bio izbornik, ali trenutačno takve mogućnosti ne postoje, rekao je bivši igrač Rijeke.

Prema neslužbenim informacijama novi izbornik postat će bivši trener Rijeke, Matjaž Kek preuzima reprezentaciju na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Predsjednik slovenskog saveza Radenko Mijatović pristao je Kekov uvjet da reprezentaciju preuzme na početku novog natjecateljskog ciklusa.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.