Fernando Hierro izbornik španjolske reprezentacije tijekom Svjetskog prvenstva

Srijeda, 13. lipnja 2018. 14:21 Napisao/la  SC

Razgovarao sam s igračima i uvjeren sam da će oni dati sve od sebe na čelu s novim stručnim stožerom, kaže predsjednik španjolskog saveza Luis Rubiales 

 Fernando Hierro sudjelovao u ždrijebu SP-a 2018
Fernando Hierro sudjelovao u ždrijebu SP-a 2018

 Fernando Hierro vodit će španjolsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Hierro je odabran za nasljednika Julena Lopeteguija dva dana pred utakmicu protiv Porugala.

Španjolski savez smijenio je Lopeteguija nakon što je Real Madrid u utorak objavio vijest da će trener postati sada već bivši izbornik.

Predsjednik španjolskog saveza bio je neumoljiv, Luis Rubiales smijenio je Lopeteguija unatoč protivljenju igrača predvođenih kapetanom Real Madrida Sergijom Raomosom.

- Razgovarao sam s igračima i uvjeren sam da će oni dati sve od sebe na čelu s novim stručnim stožerom, našli smo se u vrlo teškoj situaciji. Lopetegui je odradio sjajan posao, ali smo bili prisiljeni reagirati s obzirom na sve što se događalo. On je profesionalac, ali ovo nije bio korektan potez i nismo mogli učiniti ništa drugačije. Obavijestio nas je da je trener Real Madrida pet minuta prije službene objave vijesti, ne možete tako raditi. Ne krivim Real Madrid, odgovoran je onaj tko mu je rekao da tako postupi zato jer se tako ne radi, kazao je Rubiales.

Hierro če voditi reprezentaciju samo u završnici Svjetskog prvenstva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.