Zlatko Dalić: Za iduće okupljanje sigurno ću znati kako skratiti popis

Ponedjeljak, 15. listopada 2018. 23:57 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić
Zlatko Dalić Foto: Andrej Turina

 

Hrvatska reprezentacija pobijedila (2:1) je Jordan na Rujevici u utakmici koju će svi brzo zaboraviti:

- Mislim da je utakmica poslužila svrsi. Dali smo dva gola iz prekida, puno smo komplicirali, ali zadovoljni smo pobjedom. Dali smo šansu svima osim Sluge i sada vidimo gdje smo i što smo. Nikome neću suditi nakon jednog poluvremena i nikoga neću javno komentirati. Kada je o utakmici riječ, mogu reći da smo imali dobru igru na početku, a kasnije malo komplicirali i igrali s previše dodira, bez tečnosti. Za iduće okupljanje sigurno ću znati kako skratiti popis. Znao sam da Jordan ima brzih igrača. Mi smo dobro krenuli, nismo im davali da se razmašu, ali kasnije smo im dopustili da se razigraju i naprave nekoliko kontri i polukontri, kazao je Dalić.

Engleska je pobijedila Španjolsku i otvorila nove mogućnosti:

- U našoj je grupi sve otvoreno, ako dobijemo obje utakmice možemo biti prvi! Svi naši glavni igrači moraju doći u formu i pred punim Maksimirom možemo srušiti Španjolsku. Polako se dižemo u formi i bit ćemo potpuno spremni, rekao je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.