Zlatko Dalić pozvao Brunu Petkovića umjesto ozlijeđenog Marka Pjace

Ponedjeljak, 11. ožujka 2019. 16:21 Napisao/la  HNS
Bruno Petković (Dinamo)
Bruno Petković (Dinamo)

 

Nakon teške ozljede Marka Pjace, izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je pozvati napadača Dinama Brunu Petkovića za predstojeće utakmice Europskih kvalifikacija protiv Azerbajdžana i Mađarske.

Petković je bio među četvoricom igrača s pretpozivima za utakmice s Azerbajdžanom i Mađarskom, a nakon što je zbog ozljede Pjace ostao bez jednog od rješenja na napadačkim pozicijama, izbornik Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv i prvi puta priključiti Petkovića u redove hrvatske A reprezentacije.

Petković (24) se istaknuo igrama u dresu Dinama ove sezone, a prošloga tjedna postigao je pobjednički pogodak u dvoboju osmine finala Europske lige protiv Benfice.

Petković ima jedan nastup za hrvatsku U-21 reprezentaciju - 2013. nastupio je u kvalifikacijskoj utakmici protiv Lihtenštajna te je pritom postigao i svoj prvi gol u hrvatskom dresu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.