RJEŠEN STATUS

Šuker potvrdio da Dalić ostaje izbornik

Ponedjeljak, 13. studenog 2017. 00:36 Napisao/la  SC

 Modrić izjavio da bi bilo suludo mijenjati izbornika

Davor Šuker
Davor Šuker


Nakon što je Luka Modrić izjavio da bi bilo suludo da Zlatko Dalić ne vodi reprezentaciju u Rusiji, nestrpljivo se očekivala izjava Davora Šukera:

- Mogu potvrditi da će Dalić voditi reprezentaciju u Rusiji. Ostale su samo neke formalnosti koje ćemo dogovoriti sljedeći tjedan, najvjerojatnije u utorak, ali da, on ostaje izbornik. Izbornik ima svoj stručni stožer i na kraju ćemo vidjeti tko su oni, ali najvažnije je da su profesionalni i da rade svoj posao. Nadam se da ćemo nekako pomoći nogometu i da će se nešto promijeniti da imamo ovakav stadion u Hrvatskoj. Ne znam što je problem. Da li nemamo čelika ili betona ili ovakvih stolica? Ovo je minimum onoga što reprezentacija zaslužuje. Brzo će nam doći Liga nacija i Engleska ili Njemačka i morat ćemo se opet crveniti, rekao je Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.