Nogometna reprezentacija u Dalmaciji povodom obilježavanja stogodišnjice NK-a Omiš

Četvrtak, 25. travnja 2019. 19:17 Napisao/la  SC
Ivan Perišić
Ivan Perišić

 

HNS je na službenoj stranici objavio sljedeću vijest:

Hrvatska nogometna reprezentacija uveličat će proslavu 100. rođendana Nogometnog kluba Omiš odigravanjem prijateljske utakmice 31. svibnja u Omišu.

Nogometni klub Omiš i grad Omiš predložili su Hrvatskom nogometnom savezu da u programu obilježavanja stote obljetnice osnutka kluba ugoste hrvatsku nogometnu reprezentaciju krajem svibnja.

Rukovodstvo HNS-a i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić prihvatili su taj poziv te je dogovoren nastup Vatrenih na svečanoj revijalnoj utakmici protiv NK Omiš 31. svibnja.

Svjetske doprvake u lipnju čekaju ogled Europskih kvalifikacija za EURO 2020. protiv Walesa (8. lipnja u Osijeku) te prijateljski susret protiv Tunisa (11. lipnja u Varaždinu).

Reprezentacija će se okupiti 29. svibnja u Splitu gdje će biti do utakmice s Omišom, nakon čega će se pripremati za Wales u Opatiji prije polaska za Osijek 7. lipnja.

- Radujemo se susretu u Omišu i drago nam je što možemo uveličati obilježavanje 100 godina kluba koji je dao Hrvatskoj nekoliko reprezentativaca, uključujući srebrnog Ivana Perišića. Utakmica će nam se dobro uklopiti u pripreme za Wales jer se želimo okupiti malo ranije kako igrači ne bi imali preveliku pauzu od završnice prvenstava, istaknuo je izbornik Zlatko Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.