Srijeda, 26. srpnja 2017.MEKSIČKA SAPUNICA Najbolje bi bilo da Ante Čačić u Meksiko odvede momčad Rijeke!

Autor Igor Vranić Petak, 19 svibnja 2017 22:39

Ako HNS radi cirkus od HNL-a i obezvrjeđuje promociju prvaka, zašto protiv Dinama ne bi branio Damir Mišković?

MEKSIČKA SAPUNICA Najbolje bi bilo da Ante Čačić u Meksiko odvede momčad Rijeke!

Ante Čačić u velikim je problemima, izbornik još uvijek nije u stanju objaviti popis reprezentativaca za prijateljsku utakmicu protiv Meksika u Los Angelesu.

Termin utakmice ulazi u anale HNS-a: utakmica protiv Meksika igra se 27. svibnja, istoga dana na rasporedu je 36. kolo HNL-a.

Takav termin nikada nitko u HNS-u nije zakazao prije predsjednika Davora Šukera. Osim što znakovito govori o Šukerovu stavu prema HNL-a i novom prvaku, dogovoriti utakmicu u terminu redovitog kola domaćeg prvenstva značilo je unaprijed otpisati najbolje igrače HNL-a.

Problem je što najbolji hrvatski igrači ne mogu igrati 27. svibnja ni da hoće, jer su zauzeti završicama natjecanja u nacionalnim prvenstvima i kupovima, dok Mario Mandžukić, Luka Modrić, Mateo Kovačić igraju u finalu Lige prvaka...

Povrh svega, nije teško zaključiti da ne mogu biti u optimalnom psihotjelesnom stanju igrači (Andrej Kramarić, Duje Čop, Lovre Kalinić, Tin Jedvaj, Ivan Santini...), koji su netom završili natjecanja u najjačim nacionalnim ligama.

Oni bi trebali igrati protiv najbolje selekcije Meksika, koja je na dvama svjetskim prvenstvima u skupinama (2002, 2014) bez problema pobjeđivala najbolje hrvatske reprezentacije.

Kada je dogovarao utakmicu protiv Meksika, Šuker nije mogao znati se u zadnjem kolu izvjesno neće odlučivati ni o čemu.

Rijeka će povijesnu titulu prvaka proslaviti u nedjelju nakon utakmice 35. kola protiv Cibalije, pa Čačić u Meksiko slobodno može odvesti cijelu momčad Rijeke.

Ako je interesu hrvatskog nogometa, protiv Dinama mogu igrati juniori Rijeke. Ako HNS radi cirkus od HNL-a i obezvređuje promociju prvaka, zašto protiv Dinama ne bi branio Damir Mišković?

Predsjednik je ionako izrazio želju da u 36. kolu istrči u dresu Rijeke na maksimirski travnjak.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr