Mario Mandžukić: Ne znam jesam li u prvoj postavi, ima još vremena do utakmice s Nigerijom

Utorak, 12. lipnja 2018. 19:43 Napisao/la  SC
Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

Mario Mandžukić izašao je pred novinare drugoga dana priprema u Rusiji, napadač Juventusa u središut je pozornosti zbog spekulacija da je zbog Andreja Kramarića izgubio mjesto u početnoj postavi za utakmicu protiv Nigerije:

- Tek je utorak, a utakmica je u subotu, ima još vremena, ne znam jesam li u prvoj postavi, ima još treninga i vremena da se spremimo za Nigeriju. Ja ću biti spreman kako god da bude. Drago mi je za svakog našeg igrača da igra dobro u klubu i reprezentaciji, jer svi imamo koristi od toga, tako i Andrej, da zabija golove. Sad je on, možda će biti netko drugi, veseli me da Hrvatska ima dobru budućnost, kazao je Mandžukić i pojasnio odnos sa Zlatkom Dalićem:

- S Dalićem smo dobili plasman na SP kad je bilo teško, puno nam je pomogao i sad imamo zajednički cilj, a on će znati kako nas pripremiti. Ima dobru komunikaciju sa svim igračima i gradi dobar odnos s cijelom momčadi. Svakom je igraču drago da može porazgovarati s trenerom u bilo koje dobra, pitati za savjet, on je tu, o bilo čemu. To nikako ne može biti negativno, drago mi je što je takav, zaključio je Mandžukić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.