Mario Mandžukić: Ne znam jesam li u prvoj postavi, ima još vremena do utakmice s Nigerijom

Utorak, 12. lipnja 2018. 19:43 Napisao/la  SC
Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

Mario Mandžukić izašao je pred novinare drugoga dana priprema u Rusiji, napadač Juventusa u središut je pozornosti zbog spekulacija da je zbog Andreja Kramarića izgubio mjesto u početnoj postavi za utakmicu protiv Nigerije:

- Tek je utorak, a utakmica je u subotu, ima još vremena, ne znam jesam li u prvoj postavi, ima još treninga i vremena da se spremimo za Nigeriju. Ja ću biti spreman kako god da bude. Drago mi je za svakog našeg igrača da igra dobro u klubu i reprezentaciji, jer svi imamo koristi od toga, tako i Andrej, da zabija golove. Sad je on, možda će biti netko drugi, veseli me da Hrvatska ima dobru budućnost, kazao je Mandžukić i pojasnio odnos sa Zlatkom Dalićem:

- S Dalićem smo dobili plasman na SP kad je bilo teško, puno nam je pomogao i sad imamo zajednički cilj, a on će znati kako nas pripremiti. Ima dobru komunikaciju sa svim igračima i gradi dobar odnos s cijelom momčadi. Svakom je igraču drago da može porazgovarati s trenerom u bilo koje dobra, pitati za savjet, on je tu, o bilo čemu. To nikako ne može biti negativno, drago mi je što je takav, zaključio je Mandžukić.