LUKA MODRIĆ Nije se teško motivirati, bez obzira tko je suparnik želja je uvijek ista

Srijeda, 20. ožujka 2019. 19:30 Napisao/la  SC
Luka Modrić i Ivan Rakitić
Luka Modrić i Ivan Rakitić Foto: HNS

 

Zlatko Dalić i Luka Modrić najavili su prvu kvalifikacijsku utakmicu za plasman na EP 2020. godine, Hrvatska u četvrtak (20.45) u Maksimiru igra protiv Azerbejdžana.

- Respekt je velik, kao da igramo utakmicu SP-a, jer inače bismo mogli naići na minu. Stoga očekujem punu koncentraciju i pobjedu. Nije Jurčević isti kao Prosinečki, premda je Hrvat... On dolazi ovdje da što bolje prođe, da naudi kontrama i polukontrama. Moramo biti strpljivi, strpljivi i strpljivi. Bit će pune tribine, hrpa navijača i vjerujem da ćemo opet slaviti. Iako su Azeri opasni, uz dužni respekt sve ovisi o nama. Mi trebamo i želimo tri boda i ne smijemo paničariti ako odmah u startu sve ne krene našim smjerom. Volio bih da je izbornik Azera netko drugi, a ne Jurčević, jer jako ga cijenim, a ujedno baš sve zna o nama. Bilo bi bolje da je s druge strane netko drugi, jer ovako Azere ne možemo iznenaditi, kazao je Dalić.

- Nije se teško motivirati, bez obzira tko je suparnik. Tko god da je supranik želja je uvijek ista, pobijediti i usrećiti naše navijače. Dodatan je to motiv da odigramo veliku utakmicu i to neće biti nikakav problem. Kada čujemo koliko dolazi navijača, kada znamo što želimo, a to je odlazak na Europsko prvenstvo, onda manjka motiva nema. Azerbajdžan će biti nezgodan ako ne uđemo kako bismo trebali i sigurno očekujem momčad onakvom kako smo igrali u Bakuu, kada je bilo 0:0. Vjerujem da ćemo uz naše navijače slaviti. Bilo kakvo opuštanje nije dopušteno. Ne smijemo se opustiti, jer svi žele naš skalp, moramo biti na ruskoj razini, naglasio je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.