REKORDNA POBJEDA Luka Modrić: Teško je nakon ove utakmice izvoditi bilo kakve zaključke

Subota, 04. lipnja 2016. 23:13 Napisao  Patrik Mršnik

Bio je ovo malo jači trening koji smo shvatili jako ozbiljno i jednostavno pobijedili,  kaže Modrić

Luka Modrić uvijek je centralna figura u redovima hrvatske reprezentacije.  Sjajnu večer kockastih protiv San Marina i rekordnu pobjedu od 10:0 Modrić je okrunio  nastupom u prvih 45 minuta susreta. Bilo mu je dosta, iako je mogao još. 

- Dogovorio sam se s izbornikom Čačićem da ću participirati u prvih 45 minuta i drago mi je da sam dobio tu priliku, kaže Modrić.

Protiv San Marina nije bilo suviše teško, amaterska momčad nije mogla parirati Hrvatskoj koja je u završnoj fazi priprema za Europsko prvenstvo.

- Bio je ovo malo jači trening koji smo shvatili jako ozbiljno i jednostavno pobijedili. Teško je nakon ove utakmice izvoditi bilo kakve zaključke. Ne može se reći gdje smo u pitanju forme. Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio, nadam se da će s Vedranom Ćorlukom biti sve u redu do utakmice s Turskom.

Do nje je preostalo još malo vremena, Hrvatska u Francusku odlazi u utorak. Protivnici su Turska, Češka i Španjolska, sve su oči već uprte na Park prinčeva.

- Očekuje nas teška utakmica za koju se u narednim danima moramo pripremiti i koncentrirati. Bit će vrlo teško, toga smo svjesni. Nadamo se pobjedi, ali lakše je pričati nego tu pobjedu izboriti na terenu, kaže Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.