Joško Jeličić opleo po Nikoli Kaliniću, zašto su cijelo vrijeme šutjeli stariji igrači?!

Srijeda, 20. lipnja 2018. 00:30 Napisao/la  SC

U Milanu je cijelu sezonu ulazio umjesto Talijana koji ima 20 godina i zove se Kurton... pardon, Cutrone! Pa ako je to mirno podnosio, morao je i u reprezentaciji podnijeti žrtvu, rekao je Jeličić

Nikola Kalinić vratio se iz Rusije
Nikola Kalinić vratio se iz Rusije

 

Joško Jeličić za HTV u svom stilu je prokomentirao slučaj Kalinić:

- U Milanu je cijelu sezonu praktički rezerva i ulazi umjesto Talijana koji ima 20 godina i zove se Kurton... pardon, Cutrone! Pa ako je to mirno podnosio, morao je i u reprezentaciji podnijeti žrtvu. Badelj i Kovačić jasno su rekli što misle o tome. Ali siguran sam da je time napravio ovu grupu igrača jačom i da će nastaviti na valu samopouzdanja. Kad imaš remetilački faktor, osjeća se tenzija na treningu, u hotelu... Ovo Kale nije smio napraviti, ali sad će momčad prodisati. A nezadovoljni su svi koji ne igraju, mene kao igrača bolje da si ubio nego stavio na klupu. Pa Prosinečki nije igrao 1998. protiv Francuske! A znate li tko je igrao umjesto njega? Neću ga ni imenovati, kazao je Jeličić

Nikola Kalinić nije se oglasio nakon što se vratio na odmor u Hrvatsku.

Činjenica da je bio nezadovoljan od prvoga dana priprema, da je odbio igrati već protiv Brazila i da nitko nije reagirao, ukazuje da su odnosi u svlačionici krajnje licemjerni.

Ako već izbornik Zlatko Dalić nije imao hrabrosti pravodobno reagirati, zašto su šutjeli stariji igrači na čelu s kapetanom Lukom Modrićem?!

Kalinić nije protiv Nigerije odbio igrati u afektu nego s predumišljajem, očito da igračima nije smetalo njegovo ponašanje.

Da dan nakon utamice nije odbio trenirati, svi bi se i dalje pravili da se ništa ne događa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.