Ivan Rakitić: Zvali su me iz Barcelone da se vratim, ali u sekundi sam riješio taj problem

Srijeda, 28. ožujka 2018. 11:29 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić: Zvali su me iz Barcelone da se vratim, ali u sekundi sam riješio taj problem

 Ivan Rakitić nosio je kapetansku traku, predvodio momčad i odlučio pobjednika utakmice protiv Meksika.

Rakitić ove sezone igra najbolji nogomet u dresu Barcelone, standardni je igrač u Valverdeovoj koncepciji, praktično nezamjenjiv, ali...

- Zvali su me iz kluba da se vratim, ali u sekundi sam riješio taj problem. Bio sam jasan kad sam im rekao da ću ostati s reprezentacijom. Kad sam odlazio na put rekao sam im da se vraćam u četvrtak i da će tako ostati. To sam isto rekao i izborniku Daliću, u sekundi smo sve dogovorili. I hvala mu na povjerenju. Za mene je čast biti ovdje, igrati za reprezentaciju, ali razumijem kolege koji su otišli u klubove, rekao je Rakitić, uz Rebića najbolji igrač protiv Meksika:

- Za mene je utakmica protiv Meksika ostavila pozitivan dojam. Ginuli smo na terenu, bacali smo se na glavu i igrali jedan za drugoga. Stvorili smo jako puno šansi i mogli smo zabiti i još koji gol. Trebamo nastaviti kao što smo igrali protiv Meksika. Dečki koji su igrali pokazali su da na njih moramo najozbiljnije računati, pokazali su da znaju igrati. Fantastično smo odradili utakmicu. Znam da su prijateljske utakmice jako važne, nećemo se lagati, daju povjerenje i snagu, kaže Rakitić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.