Ivan Rakitić: Moglo bi mi ovo biti zadnje natjecanje, ne znam hoću li nastaviti igrati za reprezentaciju

Utorak, 12. lipnja 2018. 15:38 Napisao/la  SC

Nitko nije našao formulu kako igrati protiv Messija, ni Dalić, ni ja, niti itko. Treba uživati u tom susretu, igrati protiv najboljeg na svijetu, kaže Rakitić

Neymar i Ivan Rakitić
Neymar i Ivan Rakitić

 

Ivan Rakitić najavio je oproštaj od dresa reprezentacije:

- Moglo bi mi ovo biti zadnje veliko natjecanje. U reprezentaciji sam 11 godina, želim vidjeti što će se dogoditi kako bih donio odluku. Ne znam hoću li nastaviti. Moja je želja uvijek bila maksimalna jer braniti boje svoj države je maksimum i čini me ponosnim. Sjest ćemo i vidjeti nakon Rusije, kazao je Rakitić za Marcu.

Ovako je Rakitić procijenio stanje u hrvatskoj reprezentaciji, opći je dojam da će odlučujuća biti utakmica protiv Argentine:

- Imamo dobre igrače koji nastupaju za važne klubove, u savršenim smo godinama. Izborniku Daliću je bitna komunikacija, jako je blizak igračima. Ima jasne i jako dobre ideje. Ali nitko nije našao formulu kako igrati protiv Messija, ni Dalić, ni ja, niti itko. Treba uživati u tom susretu, igrati protiv najboljeg na svijetu. Posebno je natjecati se protiv Lea, ali i o zna da smo željni igrati potiv njega, rekao je Rakitić.

Evo i blic prognoza:

- Otkriće SP-a bit će Rebić, najbolji igrač SP-a Messi, da zabijem gol za titulu nastajao bih zagrliti cijeli svijet, Španjolska je favorit, sve lijepe uspomene vežem uz SP iz 1998., a gol koji posebano pamtim je gol koji je Prosinečki dao Jamajki!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.