HRVATSKA - JORDAN Luka Modrić, Ivan Rakitić, Ivan Perišić i Mateo Kovačić neće igrati

Nedjelja, 14. listopada 2018. 20:06 Napisao/la  SC

Utakmicu protiv Jordana počinju: Livaković, Bartolec, Vida, Lovren, Milić, Badelj, Pašalić, Rog, Rebić, Pjaca, Kramarić

Andrej Kramarić predvodi napad
Andrej Kramarić predvodi napad

 

Hrvatska reprezentacija u ponedjeljak (20.45) na Rujevici igra prijateljsku utakmicu protiv Jordana, izbornik Zlatko Dalić najavio je sastav koji će istrčati pred riječkom publikom: Livaković, Bartolec, Vida, Lovren, Milić, Badelj, Pašalić, Rog, Rebić, Pjaca, Kramarić.

Riječani će ovog puta moći uživo gledati hrvatsku reprezentaciju, ali će ostati prikraćeni za majstorije Luke Modrića, Ivana Rakitića, Ivana Perišića i Matea Kovačića, koji su otišli u svoje klubove nakon utakmice protiv Engleske.

Kovačić je trebao igrati protiv Jordana, ali se žalio na ozljedu:

- Ništa ozbiljno, ali nismo htjeli riskirati! Dobro će nam doći ova utakmica da damo šansu igračima koji su imali manju minutažu, da ih vidimo barem jedno poluvrijeme. A dobro će doći i njima da se pokažu i nametnu za iduće akcije koje su pred nama. Da probamo Milića na lijevom bočnom, da probamo Bartoleca na desnom bočnom. Imamo na raspolaganju 18 igrača i nadam se da će svi dobiti šansu da odigraju, kaže Dalić.

Gledatelji unaprijed znaju koga će gledati:

- Jedvaj i Mitrović će drugo poluvrijeme biti isprobani na stoperskim pozicijama, Livaja i Santini dobit će šansu u napadu, Bradarić na zadnjem veznom... To je nekakav kadar koji bi sutra trebao iznijeti teret, to je nekakav plan, rekao je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.