Hrvatska i Brazil igraju 3. lipnja u Liverpoolu, kultni Anfield domaćin atraktivnoj utakmici

Ponedjeljak, 12. veljače 2018. 13:59 Napisao/la  SC
Hrvatska i Brazil igraju 3. lipnja u Liverpoolu, kultni Anfield domaćin atraktivnoj utakmici

Hrvatska i Brazil dogovorili su da će uoči nastupa na SP-u u Rusiji prijateljsku utakmicu odigrati 3. lipnja na Anfieldu.

Atraktivna utakmica igra se na kultnom stadionu Liverpoola nakon što je otpala mogućnost da se igra na Stamford Bridgeu u Londonu.

Izbornik Zlatko Dalić dobio je priliku da protiv Brazila testira mogućnosti igrača dva tjedna prije prve utakmice u Rusiji.

Hrvatska prvu utakmicu na SP-u igra protiv Nigerije u Kaliningradu (16. lipnja, 21), drugu utakmicu igra protiv Argentine u Nižnji Novgorodu (21. lipnja, 20), a treću utakmicu u skupini igra protiv Islanda u Rostovu na Donu (26. lipnja, 20).

Dogovorene su prijateljske utakmice u ožujku s Peruom i Meksikom u SAD-u, u svibnju predstoji utakmica protiv jedne afričke reprezentacije u Osijeku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.