HNS Hrvatska reprezentacija 19. studenog igra prijateljsku utakmicu protiv Gruzije

Ponedjeljak, 18. veljače 2019. 16:59 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će 19. studenoga pred svojim navijačima prijateljsku utakmicu protiv nacionalne selekcije Gruzije.

Po završetku kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2020. godine, Vatreni će ugostiti reprezentaciju Gruzije.

Utakmica je zakazana za 19. studenoga, a bit će odigrana u Hrvatskoj.

Izabranici Zlatka Dalića tri dana ranije dočekuju Slovačku u posljednjem susretu kvalifikacija za europsku smotru, a ove godine već imaju dogovorenu i prijateljsku provjeru protiv Tunisa, 11. lipnja u Varaždinu.

S Gruzijom su hrvatski reprezentativci odigrali dvije utakmice, obje natjecateljske, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini. U Tbilisiju su poraženi 1:0 pogotkom Kobiašvilija u 90. minuti, dok su u Splitu slavili preokretom: nakon vodećeg pogotka Kankave tri su boda osigurali Mandžukić i Kalinić u 76. i 78. minuti.

Na najnovijoj Fifinoj ljestvici najboljih reprezentacija Gruzija zauzima 91. mjesto.

Hrvatska će kvalifikacije za Europsko prvenstvo otvoriti u ožujku, domaćim ogledom s Azerbajdžanom na Maksimiru te gostovanjem kod Mađarske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.