Goran Ivanišević u Umagu pobjedom protiv Francuza najavio finale u Moskvi

Nedjelja, 15. srpnja 2018. 12:08 Napisao/la  SC
Goran ivanišević
Goran ivanišević

 

Goran Ivanišević poznat je kao strastveni fan nogometa i hrvatske nogometne reprezentacije.

Ivanišević je među prvima stigao na turnir Plava Laguna Croatia Opena Umag, koji je obojen u kockice.

Svi posjetitelji i igrači turnira s u 17 sati u Stella Marisu moći će pratiti prijenos utakmice i navijati za našu reprezentaciju.

Vatrenima je Ivanišević posvetio i sinoćnju ekshibiciju, koju je igrao protiv Mansoura Bahramija i Felixa Auger Aliassimea.

Na teren je izašao uz pjesmu "Neopisivo" i u kockastom dresu.

- Danas ćemo pobijediti jednog Francuza i jednog što priča francuski, a u nedjleju će Vatreni to isto napraviti francuskoj nogometnoj reprezentaciji, kazao je Ivanišević na početku ekshibicije.

- Finale Svjetskog nogometnog prvenstva najveći je sportski događaj u svijetu. Našim nogometašima mogu samo poželjeti sve najbolje. Šanse su 50-50. Nakon 90 minuta netko će svakako podići pehar, a to ćemo biti – mi!, zaključio je samouvjereno Ivanišević i zaradio pljesak publike.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.