IMAMO IZBORNIKA

Šuker i Dalić dogovorili suradnju

Utorak, 14. studenog 2017. 15:52 Napisao/la  SC

Izvršni odbor HNS-a mora formalno potvrditi suradnju

Zlatko Dalić i Davor Šuker
Zlatko Dalić i Davor Šuker Foto: HNS

Zlatko Dalić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

Davor Šuker i Zlatko Dalić dogovorili su u utorak uvjete suradnje, predsjednik HNS-a i izbornik sastali su se u sjedištvu saveza dva dana nakon što je Hrvatska osigurala plasman na SP u Rusiju.

 - Zlatko Dalić apsolutno je opravdao naše povjerenje na utakmicama protiv Ukrajine i Grčke i tako potvrdio ispravan odabir nakon Finske. Kao što smo se brzo dogovorili kada smo se prvi puta čuli, tako smo i sada vrlo lako postigli dogovor, što svjedoči da imamo zajednički interes, a to je uspjeh hrvatske reprezentacije. Izborniku čestitam na onome što je odradio u kratkom roku, pokazao je da zaslužuje klupu hrvatske reprezentacije. Zlatku i reprezentaciji osigurat ćemo maksimalne uvjete uoči Rusije kako bismo tamo mogli ostvariti što bolji rezultat, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Ponosan sam na ovo što smo napravili u posljednje tri utakmice jer je plasman na Svjetsko prvenstvo od velikog značaja za cijeli hrvatski nogomet. Rekao sam da ćemo lako postići dogovor što se danas i potvrdilo. Zahvaljujem predsjedniku Šukeru i Izvršnom odboru Saveza na povjerenju, a svima mogu obećati da ću i dalje davati svoj maksimum kako bi reprezentacija igrala na što višoj razini, kao što i priliči kvaliteti igrača koje imamo u svojim redovima, kazao je nakon dogovora izbornik Zlatko Dalić.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza mora donijeti službenu odluku da bi Šuker i Dalić mogli potpisati ugovor o suradnji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.