DALIĆ ČEKA HNS Igor Štimac: Cirkusanti na čelu sa Šukerom opet se sprdaju s Hrvatskom

Srijeda, 11. listopada 2017. 14:00 Napisao/la  SC

Predložit će se na Izvršnom odboru koji se održava u četvrtak da Zlatko Dalić bude izbornik  u dodatnim kvalifikacijama, otkriva dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović

Davor Šuker i Igor Štimac
Davor Šuker i Igor Štimac



Izvršni odbor HNS-a u četvrtak donosi odluku o tome hoće li Zlatko Dalić voditi reprezentaciju u play-offu nakon što je Hrvatska pobijedila Ukrajinu.

Naime, HNS i Dalić dogovorili su suradnju samo za utakmicu u Kijevu. Kada bi HNS imenovao nekog drugog izbornika za utakmice play-offa, bio bi to presedan ne samo u hrvatskom nogometu.

- To je riješeno! Predložit će se na Izvršnom odboru koji se održava u četvrtak da Zlatko Dalić bude izbornik, jasno je da će nas voditi u dodatnim kvalifikacijama. Logično, ako prođemo kvalifikacije, ako sve završi pozitivno, u što vjerujemo, Zlatko Dalić će voditi našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, otkrio je dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

- Sve to govori o tome koliko su ljudi u HNS-u neozbiljni. Jer ako su nas mijenjali već u prvoj minuti nakon poraza, kako bi sačuvali svoje fotelje, za Dalića su trebali imati spreman ugovor pet minuta prije kraja utakmice protiv Finske. A ne da se sada ovako razgovara, diskutira i špekulira. Cirkusanti na čelu sa Šukerom opet se sprdaju s Hrvatskom. Nedefiniranost Dalićevog statusa je novi dokaz da ih sve treba doživotno udaljiti iz HNS-a, prokomentirao je za tportal.hr Igor Štimac, bivši izbornik koji je smijenjen slično kao Ante Čačić.

Naravno da je Štimac drugačije govorio kada je izbornik postao odlukom tih istih cirkusanata na čelu s Davorom Šukerom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.