BRUNO PETKOVIĆ

Stoperi Lazija i Intera nisu ga poznavali

Subota, 07. rujna 2019. 15:26 Napisao/la  Igor Vranić

Škriniar i Vavro onako ne bi mogli igrali za Lazio ili Inter

Bruno Petrović
Bruno Petrović

 

Bruno Petković bio je najbolji igrač utakmice Slovačka - Hrvatska (0:4):

- Ovo je bila odlična utakmica, kako moja, tako i cijele momčadi. Dominirali smo cijelu utakmicu, stvorili mnogo šansi, i naravno da sam presretan zbog svog pogotka. Cilj mi je ponavljati ovakve igre što češće, da budem od koristi za momčad. Pristup je bio pravi, bili smo agresivni, djelovali smo samopouzdano i pokazali prepoznatljivu igru, kazao je Petković.

Iako nije brz, napadač Dinama dominirao je u duelima takvom lakoćom da se činilo kao da je igrao protiv slovačkih braniča mlađeuzrasnih kategorija.

A kod pogotka je kao na šetnici prošao pokraj stopera Lazija (Denis Vavro) i Intera (Milan Skriniar).

Klasična euforija nakon pobjede i sjajna Petkovićeva igra odmah je razigrala maštu, zaredali su medijski napisi o tome da je hrvatski nogomet dobio napadača najviše klase.

Petković će postati visoka klasa tek kada počne redovito onakvim "lažnjacima" bacati po kaznenim prostorima stopere vrhunskih europskih klubova.

Dojam je da Vavro i Skriniar pojma nisu imali protiv koga igraju u Trnavi, Petković je u Slovačkoj postao Dalićevo najveće iznenađenje u kvalifikacijama.

Da Skriniar i Vavro onako ispadaju iz igre u utakmicama talijanskog prvenstva, sigurno ne bi igrali za Lazio ili Inter.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.