Ante Čačić: Naš je hendikep što Mandžukić u klubu ne igra na svojoj poziciji

Četvrtak, 07. rujna 2017. 00:25 Napisao/la  SC
Ante Čačić
Ante Čačić


Ante Čačić gostuje na svim televizijama i stalno ponavlja mantru da je zadovoljan kako je hrvatska reprezentacija odigrala protiv Turske.  

- Nema razloga da nemam podršku saveza. Razlika mene i mojih prethodnika? Oni nisu imali potporu medija kao što je ja imam od prvog dana, odgovorio je Čić ironično na pitanje zašto je još uvijek izbornik.

- Naravno da imam i podršku igrača. Da, Luka je izjavio da igrači možda više nemaju onaj naboj. Ali ta se izjava može objasniti na više načina. Ja je objašnjavam time da velik broj igrača nije u pravom natjecateljskom ritmu pa nemaju taj naboj, tu potrebnu formu. Koju će, nadam se, uhvatiti idući mjesec. Rezultati su takvi da je Hrvatska prva, da ovisimo sami o sebi, da smo zabili najviše i primili najmanje golova u skupini... No, oni negativni rezultati posljedica su upravo slabe realizacije. A za to ima više razloga. Kalinić je, recimo, manje igrao. Naš je hendikep što naš najbolji napadač Mandžukić u klubu ne igra na svojoj poziciji. A mi za tu poziciju imamo boljeg igrača Perišića, rekao je Čačić za Novu TV.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.