Andrej Kramarić najavio utakmicu protiv Azerbejdžana i saznao ime novog trenera

Utorak, 19. ožujka 2019. 19:03 Napisao/la  SC
Andrej Kramarić
Andrej Kramarić

 

Andrej Kramarić i Duje Ćaleta Car najavili su utakmicu protiv Azerbejdžana u četvrtak (20.45) u Maksimiru.

- Želimo pobjedu, želimo u kvalifikacije krenuti bez stresova. Moramo prekinuti neugodnu tradiciju lošeg otvaranja kvalifikacija. Sve će se pitati samo nas, ali bilo koja reprezentacija koja dođe ovdje bit će napaljena, svi znaju da smo bili drugi na svijetu. To će biti naš najveći problem. Zato ćemo morati igrati maksimalno ozbiljno od prve minute. Bit će problema, na papiru možda stvari izgledaju jednostavno, ali u stvarnosti to nije tako. Svi će igrati u defenzivnom bloku, a nama to najmanje paše. Ako ne budemo bili na našoj razini, moglo bi biti problema, kazao je Andrej Kramarić.

- Vida i ja nikada nismo igrali zajedno, ali spreman sam. Zadnja dva mjeseca igram standardno. Ako izbornik odluči da počnem u četvrtak, dat ću svoj maksimum. Imao sam dosta težak početak u Marseilleu, ali sve je to proces prilagodbe. Digli smo se u zadnja dva mjeseca, ponovno smo u bobi za Europu. Pun sam samopouzdanja. Atmosfera u reprezentaciji je super. Svi jedva čekamo treninge i utakmice. Svi smo spremni za četvrtak, tako ćemo se i postaviti i nadamo se pozitivnom rezultatu. Tri boda su najvažnija. Tako se moramo postaviti, ali i paziti na njihove kontre i polukontre, rekao je Duje Ćaleta Car.

Inače, Kramarić je saznao ime novog trenera iduće sezone.

Hoffenheim je službeno objavio da će Alfred Schreuder naslijediti Juliana Nagelsmanna, koji na kraju sezone odlazi u Leipzig.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.