Zlatko Dalić u društvu nobelovaca, hrvatski izbornik održao predavanje u Milanu

Četvrtak, 04. listopada 2018. 15:48 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić u društvu nobelovaca, hrvatski izbornik održao predavanje u Milanu

 

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, održao je predavanje na uglednom gospodarskom skupu u Milanu.

Hrvatski izbornik Dalić govorio je pred oko 600 menadžera i predstavnika raznih kompanija iz cijelog svijeta u sklopu konferencije Elite Day koja se održava u Milanu, u Palači burze.

Među prisutnima bio je, primjerice, i dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju, Michael Spence.

Tom je prigodom podijelio razmišljanja o svom životnom putu, menadžmentu unutar sporta - poveznicama između vođenja tvrtke i reprezentacije, vjeri u uspjeh, samopouzdanju, razgovorima i teškim odlukama - kao i o ljepotama Hrvatske, uz zahvalu svima koji su bodrili Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Dalić je u Milanu predstavljen kao "čovjek koji je umijećem, znanjem i menadžmentom reprezentacije doveo Hrvatsku u vrh svjetskog nogometa".

- Bio sam svjestan da imamo odlične igrače i da možemo napraviti veliki uspjeh, a moj zadatak nije bio učiti reprezentativce kako da igraju nogomet. Oni to dobro znaju. Moj je posao bio usaditi im vjeru u uspjeh i izgraditi momčad, a nakon pobjede nad Argentinom naraslo nam je i samopouzdanje, poručio je izbornik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.