Zajedno smo Hrvatska: Euforični Mišković pokušava širiti mir i dobro među navijačima

Srijeda, 19. srpnja 2017. 20:23 Napisao  I. V.

Navijačke skupine zajedno je moguće okupiti jedino u borbi protiv nepogoda i HNS-a

Damir Mišković oglasio se na službenoj klupskoj stranici sa sljedećom inicijativom:

- Želim predložiti svim klubovima da pod parolom Zajedno smo Hrvatska izađemo pred navijače i pokrenemo inicijativu da nam svima bude bolje. Želio bih da svi navijači podrže sve hrvatske klubove u europskim natjecanjima, kaže Mišković.

Euforični Mišković pokušava širiti mir i dobro među navijačima hrvatskih klubova pod dojmom pobjede Rijeke u Ligi prvaka i zajedničke intervencije skupina navijača Hajduka i Dinama na požarištima u Dalmaciji.

Čim zgasne zadnji plamičak na zgarištima oko Splita, u hrvatskom nogometu opet počinju tinjati isti sukobi.

Sve dok zajedno s Mamićem i Šukerom u Dalmaciji bude personificirao središnjicu HNS-a, Miškovića u Splitu čeka slična dobrodošlica kakvu je doživio prošle godine u poljudskoj loži, kada je nepoznati počinitelj predsjednika Rijeke gađao plastičnom bocom u namještenom video-kadru.

Navijačke skupine zajedno je moguće okupiti jedino u borbi protiv nepogoda i HNS-a.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.