Zoran Dragojević, trener Škrljeva: Protiv Čakovca bi sve osim pobjede bio neuspjeh

Četvrtak, 25. travnja 2013. 13:20 Napisao  Luka Variola

-  Dvoboj s Čakovcem moramo ozbiljno shvatiti, ali ta će nam utakmica poslužiti kao najbolji trening uoči gostovanja u Šibeniku.  Pozivam publiku da nas opet dođe podržati, najavljuje Dragojević  uoči  suobtnjeg dvoboja (Mavrinci, 19 sati) 

Nakon tjedan dana pauze košarkaši Škrljeva u subotu (19 sati) na Mavrincima nastavljaju kvalifikacijske ispite. U okviru 7. kola domaćini su Čakovca u kojem su u 2. kolu otvorili seriju produžetaka.

- Ekipa koja se domaćinski puno bolje ponaša nego gost, tako da bi sve osim naše pobjede bio neuspjeh. Dobro smo se pripremili. Upoznali smo njihove kvalitete u prvome susretu, dok smo i neke dodatne akcije u međuvremenu pripremili, objašnjava trener Škrljeva Zoran Dragojević, koji uoči subote najviše problema ima što se tiče zdravstvenog biltena.

Naime, manjih problema imaju važne karike Dino Palčić i Marin Modić, ali oni bi ipak trebali biti na dispoziciji za subotnji ispit.

- Nadam se da će se zdravstveni bilten popraviti do tog dvoboja. Na dobrom smo putu i nadam se da će svi biti spremni za taj susret. Palčić je iskrenuo zglob, dok Modić ima manjih problema s palcem. No, ja se nadam da će do subote biti sve u redu, nastavlja Dragojević.

Škrljevo nakon pet odigranih kola dijeli drugo mjestu u kvalifikacijama s Belišćem. Obje ekipe na svojem kontu imau po tri pobjede i dva poraza.

- Dvoboj s Čakovcem moramo ozbiljno shvatiti, ali ta će nam utakmica poslužiti kao najbolji trening uoči gostovanja u Šibeniku. Ajmo reći neka generalna proba. Pozivam publiku da nas opet dođe podržati u što većem broju u lovu na novu pobjeda i na putu prema osvajanju drugog mjesta, zaključuje Dragojević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.