1. HKL: Crikvenica poražena od Hermes Analitice u posljednjoj utakmici ove sezone

Subota, 06. travnja 2024. 22:09 Napisao/la  SC
1. HKL: Crikvenica poražena od Hermes Analitice u posljednjoj utakmici ove sezone

Prva liga košarkaša, 26. kolo

CRIKVENICA - HERMES ANALITICA 69:90 (17:23, 18:25, 9:21, 25:21)

Gradska dvorana. Gledatelja: 150

Suci: Šverko, Žagar, Koraca

Košarkaši Crikvenice porazom od nekadašnjeg premijerligaša Hermes Analitice zaključili su svoj prvoligaški nastup ove sezone.

Kirci su doživjeli uvjerljiv poraz za kraj sezone, što ne umanjuje njihov uspjeh budući da su u debitantskoj sezoni uspjeli sačuvati prvoligaški status.

Već nakon prvih dviju dionica bilo je jasno da domaćini teško mogu do oproštajnog slavlja, treća dionica definitivno je odredila konačni ishod, na kraju je momčad Zorana Dragojevića tek uspjela malo ublažiti uvjerljiv poraz.

Bojan Šamanić sa 16 i Marko Šulentić sa 15 poena bili su najučinkovitiji u redovima domaće momčadi, Fran Grgić je za goste ubacio 18 poena, Ante Smolić je dodao 15 poena i 11 skokova, Jakov Jacović 14 poena i 11 skokova.

crikvenicahermes

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.