ČISTKA U HNS-u Bruno Marić podnio ostavku na mjesto instruktora za VAR

Četvrtak, 16. svibnja 2019. 14:10 Napisao  I. V.

 Slučajno ili zbog utjecaja južine provjetravanje prostorija HNS-a u Zagrebu izgleda kao da je počelo u Splitu, nastavlja se pasivizacija Hajduku nepoćudnog kadra

Bruno Marić
Bruno Marić

 

Na službenoj stranici HNS-a objavljena je sljedeća vijest:

Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava javnost kako je Bruno Marić podnio ostavku na mjesto HNS-ovog instruktora za pomoćne video suce (VAR). Marić je pisanim putem obavijestio rukovodstvo HNS-a kako podnosi ostavku na mjesto VAR instruktora Hrvatskog nogometnog saveza. Hrvatski nogometni savez zahvaljuje Mariću na dosadašnjem doprinosu i uloženom radu u projektu uvođenja VAR-a u hrvatski nogomet, stoji u priopćenju.

Dva dana nakon što su VAR instruktor Bruno Marić i njegov pomoćnik Tomislav Šetka održali javnu prezentaciju VAR-a, a Marić detaljno novinarima objasnio kako izgleda korištenje VAR tehnologije na utakmici, HNS-ov instruktor podnio je ostavku bez objašnjenja kao da je bio pod utjecajem južine.

Izgleda da je zbog lošega vremena dva dana trebalo da prezentacija VAR-a dopre do južnih padina HNS-a odakle pušu novi vjetrovi nakon što se čelnici Hajduka sastali s izvršnim direktorom HNS-a Marijanom Kustićem.

Hajduk je u Kustiću prvi put u mandatima Davora Šukera dobio zagovornika u središnjici HNS-a, slučajno ili zbog utjecaja južine provjetravanje prostorija HNS-a u Zagrebu izgleda kao da je počelo u Splitu.

Naravno da pasivizacija Splitu nepoćudnog kadra (Mamić, Šuker, Vrbanović, Marić...) u Zagrebu nikada ne bi počela bez odobrenja središnjice.

Ne središnjice HNS-a nego HDZ-a!

O stvarnim razlozima ostavke Bruna Marića može se još neko vrijeme spekulirati.

Odavno nema dvojbe da su vlast u HNS-u preuzeli Ante Kulušić i Marijan Kustić, dvojica najviše pozicioniranih članova HDZ-a u HNS-u.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.