Davor Šuker u Hong Kongu, HNS potpisao ugovor o suradnji s novim partnerom

Utorak, 30. listopada 2018. 19:53 Napisao/la  SC
Davor Šuker u Hong Kongu, HNS potpisao ugovor o suradnji s novim partnerom
Foto: www.hns

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza posjetio je Kinu na temelju kolovoškog sastanka u Zagrebu kako bi osnažio daljnju suradnju, a svoj je boravak iskoristio i za razgovore s predstavnicima Nogometnog saveza Hong Konga.

Tom su prigodom predsjednici Šuker i Timothy Fok potpisali Memorandum o suradnji te se Hong Kong pridružio Maliju, Rusiji, Južnoj Koreji i Kini, nacionalnim savezima s kojima je HNS već sklopio bilateralne sporazume.

Takva je suradnja ujedno i dio Uefine strategije usmjerene k intenziviranju suradnje s ostalim konfederacijama koju predsjednik Šuker provodi kao član Izvršnog odbora Uefe.

Nogometni savez Hong Konga jedan je od najstarijih u Aziji, osnovan 1914. godine, a tamošnja se reprezentacija 2006. godine u prijateljskoj utakmici sastala i s Vatrenima, koji su pobijedili 4:0.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.