Zoran Vulić: Neke igrače Lokomotive uskoro ćemo gledati u dresu Dinama

Petak, 19. listopada 2018. 16:59 Napisao/la  Ivan Jelić
Zoran Vulić
Zoran Vulić

 Zoran Vulić najavio je utakmicu protiv Lokomotive:

- Dobra, mlada momčad, uvijek dovedu par igrača sa strane, za par godina ćemo ih vjerojatno gledati u Dinamu. Lokomotiva ima dobrih igrača, oni su prije godinu-dvije bili prvaci u juniorskom uzrastu, dobra škola baluna, ali nadam se da će se u ovom susretu i nas nešto pitati. Tu su Kastrati, zatim Ivanušec i Karačić koji mi se posebno sviđa. Imaju kvalitetnog vratara, dobra su i kvalitetna momčad, ali nikad se nisam opterećivao s protivnikom. Bit će dobri koliko im mi dopustimo, kaže trener Hajduka.

O imperativu je kazao:

- Nama je svaka utakmica finale, protiv Osijeka nismo dobro igrali, ali oni su više sretno nego kvalitetno pobijedili. Život ide dalje, ako budemo svi sto posto 'unutra' onda neće biti nikakvih problema. Mi moramo svaku utakmicu ići na pobjedu i tako ćemo se ponašati. Lokomotiva je dobra momčad, ali mi smo Hajduk i trebamo se tako postaviti, smatra Vulić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.