ZORAN VULIĆ Najgore je da razmišljam tko mi sudi, Bebek je profesionalac

Subota, 06. listopada 2018. 15:02 Napisao/la  Ivan Jelić

Igramo na Poljudu, da dođe Manchester United nećemo se zamarati sa protivnikom. Svaka utakmica otkad sam došao je malo finale, kaže trener Hajduka prije utakmice protiv Osijeka

Zoran Vulić
Zoran Vulić

 

Nakon remija u derbiju s Dinamom pred Hajdukom je novi ispit, u nedjelju na Poljudu u 19 sati gostuje Osijek koji se nalazi na trećem mjestu.

- Osijek je dobra ekipa, igraju dobar nogomet. Ali, protivnik mora osjetiti da igraj na Poljudu. Bočkaj igra u reprezentativnoj formi. Imaju dobru, kvalitetnu momčad. Znamo kakva je njihova igra. Ako budemo pravi kao protiv Dinama, uz još 20 posto bolje igre prema naprijed, to će biti dobro. Igramo na Poljudu, da dođe Manchester United nećemo se zamarati sa protivnikom. Svaka utakmica otkad sam došao je malo finale. Moramo učiniti sve da damo maksimum, dobijemo i da možemo pogledati svakome u oči. Svaka nam je pobjeda važna. Znamo što želimo i nadam se da ćemo nakon nedjelje otići na produženi odmor svi zadovoljni, kaže trener Zoran Vulić.

Je li vam uobičajena situacija da sudi Bebek dva derbija zaredom?

- Bebek je dobar sudac, najgore je da ja kao trener razmišljam tko mi sudi. On je profesionalac i nadam se da će se ponašati na terenu da sudi ono što vidi, a ne što mu drugi kažu.

Ovo je posljednja utakmica ove godine pred publikom?

- Nije lako igrati bez publike. Prvo bih htio reći da svi suosjećamo sa ovim što se dogodilo. Apeliram na publiku da se suzdrži od tih stvari, moglo je neko dijete uzeti tu napravu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.