Zoran Vulić: Hajduk mora igrati napadački, ne znamo se braniti

Nedjelja, 23. rujna 2018. 21:48 Napisao/la  SC
Zoran Vulić
Zoran Vulić Foto: www.hnkhajduk

Zoran Vulić u Puli je ostvario drugu uzastopnu pobjedu na klupi Hajduka:

- Bilo je teško, umjesto da mirno privedemo kraju, uđemo u probleme i moramo čupati pobjedu. No, nemam što zamjeriti igračima, iza nas su dva turbulentna tjedna. Šteta što nije završilo još jednim golom, ali nama su bodovi potrebni, to je najvažnije. Tako trebamo svih 90 minuta igrati kao danas na početku, ali sad to ne možemo, treba težiti tome. U zaostatku smo, bodovi su važni, ljepota nije u prvom planu. Hajduk mora igrati napadački. Ako se branimo, nije to to, ne znamo tako igrati, kazao je Vulić.

O protivniku je Vulić govorio biranim riječima:

- Ako momčad ima igrače iz Atletica, Cadiza, Tigresa... ne može biti loša momčad. Jako je kvalitetna, a ovi igrači su zbog novog trenera dali i više nego što mogu. Gorica, Rudeš, Istra... ne možeš podcijeniti nikoga, lako se kiksa, liga je jako zanimljiva. Sad nam je cilj prvoj četvorci se približiti, pa u drugom dijelu sezone prema vrhu, zaključuje Vulić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.