Željko Kopić zaslužuje podršku, ali navijači Hajduka jedino priznaju pobjede i trofeje

Srijeda, 15. studenog 2017. 22:59 Napisao/la  Ivan Jelić

Na presici prilikom predstavljana Kopić nije želio otkriti koje su priorirete pred njega postavili čelnici kluba

Almeida i Kopić
Almeida i Kopić


Novi trener Hajduka Željko Kopić zaslužuje podršku svih u klubu i navijača.

 Naime, preuzeo je momčad u trenutku kada je u svlačionici situacija daleko od idealne.

 Podjela među igračima više nije niti javna tajna što je jedan od razloga, dakako ne najvažniji, zbog kojega se Španjolac Joan Carrillo vodi u rubrici "bivši".

Nije više imao autorite u svlačionici. Da bi ga nekako vratio, potjerao je Saida u drugu momčad.

 Odmah nakon njegove smjene  Ganac je vraćan  krugu prvotimaca.
 
 Na presici prilikom predstavljana Kopić nije želio otkriti koje su priorirete pred njega postavili čelnici kluba, niti je predsjednik Ivan Kos želio nešto reći na tu temu.
 
 Sasvim je razvidno da se od Kopića očekuje da pokuša osvoji Kup Hrvatske, te da u prvenstvu pokuša ostvariti, bolje reći popravi loš bodovni učinak.
 
  Osvajanje Rabuzinovog sunca bit će teška zadaća, jer u četvrtfinalu Kupa Hajduk 29. listopada gostuje u Osijeku, gradu u kojemu je rođen Željko Kopić.
 
  Što se pak tiče prvenstvena, Osječana na klupi bijelih čeka težak start.

  U nedjelju Splićani gostuju na stadionu Aldo Drosina u Puli gdje ih čeka neugodni dvoboj sa Istrom 1961, potom kod kuće ugošćuju Osijek, zatim slijedi kupu-takmica s istim protivnikom u Gradskom vrtu, a  nakon toga na redu je Jadranski derbi na Rujevici, sraz sa Rijekom koju Hajduk više od pet i pol godina nije pobjedio.
 
  Zahtjevan posao za Kopića i njegove nove igrače.
 
  Novi trener kluba sa Poljuda pokazao je na klupi prvoligaša Zagreba da zna svoj posao, "pjesnici" su tada igrali možda najljepši nogomet.
 
  Voditi Hajduk je nešto drugo, navijači više nemaju strpljenja za čekanje rezultata, od Kopića se očekuju da krene s pobjedama,  možebitno ispadanje iz Kupa od Osijeka ne bi  baš dobro sjelo navijačima.

  Kopića je za novog trenera izabrao njegov sugrađanin predsjednik Kos, a ne sportski direktor Mario Branco koji samo što nije otišao iz kluba.
 
  Da je Branco odlučivao, doveo bi na Poljud najvjerojatnije ponovno nekog stranca. Marijan Pušnik i Joan Carrillo nisu se pokazali kao Portuglačev pogodak.
 
- Ušao sam u hram Hajduka i Torcide i sada sam najveći navijač, kazao je između ostalog Kopić.

Slično su govorili Pušnik i Carrillo.

Torcida jedino priznaje rezultate, pobjede, trofeje i dobru igru!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.