Željko Kopić: Osjećaj je užasan, sigurno da svaki poraz nosi svoje

Petak, 17. kolovoza 2018. 00:23 Napisao/la  SC
Željko Kopić
Željko Kopić Foto: Lario Tus

 Hajduk je ispao iz Europe nakon što je primio pogodak u 93. minuti (1:2) utakmice u Bukureštu:

- Prvo poluvrijeme je to bila utakmica bez kvalitete, imali smo previše pogrešaka, u nastavku smo mijenjali igrače i sistem, potrudili se igrati ofenzivnije. Nakon što smo zabili gol, Steaua nije ništa posebno napravila, ali su zabili pogodak u završnici. Kod prvog je bila nekakva ruka, nisu imali niti jednu čistu situaciju, a druga je došla iz centaršuta. Jako je loš osjećaj nakon svega. Nakon izjednačujućeg gola je bio fokus što protivnik radi, bili smo ekstra stabilni. Igrali smo s Hamzom i Mijom ispred zadnje linije. Nisu nas doveli u veće probleme. Osjećaj je sada užasan. Sigurno da svaki poraz nosi svoje. Što se tiče stožera, to su ljudi koju su profesionalci, vezani su za Hajduk i na emocionalnoj razini, daju sve za momčad. Što se tiče ekipe, atmosfera je bila izuzetno pozitivna, bili smo odlučni da ostvarimo pozitivan rezultat. Kad dođeš nadomak cilju sigurno da je osjećaj loš, rekao je trener Željko Kopić.

- Bio sam po sredini gola gdje sam i trebao biti. Upućena je brza, ravna lopta koja nije imala luk. Sve im se poklopilo, kaže Josip Posavec koji smtra da nije pogriješio.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.