GORAN ŠUĆUROVIĆ

Polako se osipamo, postaje upitno hoćemo li uopće igrati?!

Petak, 08. srpnja 2022. 09:28 Napisao  I. V.

Najavljena je skupština, obećana je pomoć koja se kao i svake godine negdje po putu izgubi, kaže trener košarkaša Kvarnera 2010

Momčad se osipa
Momčad se osipa

Vigo Bart odlazi u AO Škrljevo, daroviti 17-godišnji košarkaš Kvarnera 2010 karijeru nastavlja u premijerligašu:

- Logično je da ide u Škrljevo, tako su se se vodili razgovori. Moje je mišljenje da je otišao barem jednu godinu prerano, da mu je trebala još jedna sezona u ovoj ligi, ali to je njihova odluka. To je moje mišljenje, vrijeme će pokazati tko je u pravu, kaže trener Kvarnera 2010 Goran Šućurović.

Prije Barta najbolji strijelac Gvido Guštin otišao je u Dubrovnik, iskusni Jasmin Perković završio je karijeru prošle sezone:

- Polako se osipamo, ne sluti na dobro. Koliko imam informacija, nismo ni financijski posloženi tako da sve skupa trenutno više sluti da ćemo odustati od natjecanja  nego da se pripremamo za ravnopravno natjecanje. To treba vidjeti s upravom, najavljena je skupština, obećana je pomoć koja se kao i svake godine negdje po putu izgubi... Situacija nije jednostavna, veliki su upitnici nad budućnošću kluba. Ova je uprava tri godine vukla koliko je mogla, potrošila se, bit će jako teško... Sve što vrijedi, otišlo je, postaje upitno hoćemo li uopće igrati iduće sezone. Neizvjesna i teška situacija u klubu za koji nitko ne mari. Svi nešto čekamo, a vrijeme prolazi, kaže Šućurović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.