Skromna proslava 101. rođendana Hajduka, Ramljak obećala prave vijesti

Ponedjeljak, 13. veljače 2012. 14:13 Napisao/la  S. T.

Mnogi nam prigovaraju da nismo još ništa učinili u  spašavanju  Hajduka.   Uskoro ćete čuti prave vijesti, poručila je zamjenica predsjednika NO-a Branka Ramljak

Na Poljudu su skromno proslaviti 101. rođendan, kino-dvorana na Poljudu bila je nešto više od polovine popunjena. Ništa čudno! Ponajprije Hajduk nije blistao u jesenskom dijelu sezone, bio je radni dan, a osim toga Split je još uvijek prekriven snijegom. Skroman je bio i domjenak bez rođendanske torte. Svečanosti koja je trajala dvadesetak minuta, bio je nazočan trener Balakov sa svojim stručnim stožerom te samo nekolicina igrača.

 U ime Nadzornog odbora nazočnima se u kino-dvorani obratila zamjenica predsjednika  NO-a Branka Ramljak, jer je predsjednik najvišeg tijeka kluba, Josip Paladino, bio zauzet obvezama u KB Rebro u Zagrebu:

 - Mnogi nam prigovaraju da nismo još ništa učinili u  spašavanju  Hajduka.  Nadzorni odbor počeo je radom 22. studenog 2011. godine. Uskoro ćete čuti prave vijesti - poručila je Ramljak

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.