Siniša Oreščanin: Rijeka je preuzela konce u Osijeku, pokušat ćemo tako i mi

Utorak, 04. prosinca 2018. 13:06 Napisao/la  Ivan Jelić
Siniša Oreščanin
Siniša Oreščanin

 

Siniša Oreščanin najavio je utakmicu četvrtfinala Kupa protiv Osijeka, Hajduk u srijedu igra u Gradskom vrtu:

- Normalno se spremamo nakon moje premijere u Rudešu. Svjesni smo da je utakmica dosta bitna za pozitivan pogled u nastavku sezone. Optimistični smo, u pripremi radimo svoje. Poštujemo Osijek, Hajduk je uvijek tako imao teško gostovanje, pa i kad je bio najjači, očekujem pravu fajtersku utakmicu. Ne volim izraze 'povijesna, odlučujuća'. Život će ići dalje i nakon te utakmice. Koncentrirani smo na napredak momčadi. Dao Bog da dobijemo, mi smo usmjereni na rad. Naglašavam 'mi' jer bih pohvalio cijeli stožer koji je uspio u tri-četiri dana prenijeti ideju za Rudeš. Što se tiče Osijeka, očekujem goropadnu momčad koja će nas na refule pokušati stisnuti da ne izađemo sa svoije polovice. Hoće li uspjeti postići kontinuitet, to ćemo videjti. Vrijeme je da i u Osijek Hajduk dođe s gardom. A taj gard je lopta i mi ćemo se pokušati nametnuti, kaže novi trener Hajduka, koji je na klupi debitirao pobjedom protiv Rudeša:

- Ljudi nisu stijene, u svakom slučaju pohvale gode. Kroz tri-četiri dana su igrači pohvatali što smo pred njih postavili, ali znam da će nakon lošije utakmice doći i ona druga strana. Ne mogu ništa prejudicirati, Osijek je dobar domaćin, ne daje puno gostima. Bilo je kod njih turbulentno protiv Rijeke, očekujem vrlo motivirani Osijek koji će sutra pokušati popraviti tu lošu sliku. Rijeka je preuzela konce u Osijeku, pokušat ćemo tako i mi. Osijek je fizički jaka momčad koja ima dobre individualce. Jako dobre stvari im radi Marić, na kojega se naslanjanju, Bočkajev slobodnjak je pola gola, treba pripaziti na te stvari, a njihov najbolji igrač po meni je Mile Škorić, rekao je Oreščanin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.