Siniša Oreščanin: Očekujem dobru utakmicu, ići ćemo otvorenog garda u Rijeku!

Ponedjeljak, 11. veljače 2019. 09:02 Napisao/la  I. J.
Siniša Oreščanin
Siniša Oreščanin

 

Hajduk je ostvario drugu uzastopnu pobjedu u nastavku sezone, redom su pali (Osijek, Lokomotiva) izravni konkurenti za plasman u Europsku ligu.

Momčad Hajduka ostavila je jako dobar dojam u prve dvije utakmice:

- To je stvar trenažnog procesa. Jako puno analiza i razgovora s igračima. Od prvog dana to zvuči kao priča, ali vidite da je reakcija igrača dobra. Znamo gdje smo, a proces traje dalje. Strpljenja treba i doći će sigurno i neka loša partija, ali sve će na kraju doći na svoje. Ne bih komentirao jesenski dio sezone. Ono što nadograđujemo je to što momci žele ispraviti sliku od jeseni. To ih je jako tištilo i boljelo i nisu se htjeli čak ni za kalendar slikati. Ovdje smo dvije i pol godine tako da smo znali sve što mogu i sada pokazuju dobar nogomet, kaže trener Siniša Oreščanin.

Idući vikend igra se Jadranski derbi na Rujevici:

- Očekujem dobru utakmicu, ići ćemo otvorenog garda u Rijeku, najavljuje Oreščanin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.