Siniša Oreščanin: Neka protivnici na Svetom Roku kažu da su izgubili bodove!

Subota, 09. veljače 2019. 13:55 Napisao/la  Ivan Jelić
Siniša Oreščanin
Siniša Oreščanin Foto: www.hnkhajduk

 

Hajduk u nedjelju na Poljudu igra (17.30) protiv Lokomotive, atmosfera je pozitivna nakon pobjede u Osijeku:

- Kroz tjedan se nismo puno osvrtali na utakmicu u Osijeku pokušavajući se okrenuti onome što nas čeka. Osijek je igrao kući, očekivali smo da će biti goropadni i pokušati zabiti rani gol. Lokomotiva je ekipa koja ima jako dobru polusezonu iza sebe, mlada, potentna ekipa sa dobrim trenerom. Očekujemo jako dobru i zahtjevnu utakmicu. Bavimo se svojom igrom. Utakmica u Osijeku je završila kako je, svi smo zadovoljni. Pripreme su za Lokomotivu na način da se bavimo sobom, pogotovo prevencijskom obranom, da nas kontre ne iznenade. S time smo imali problema i u Osijeku. Znamo koje su kvalitete Lokomotive, nadam se da ćemo biti spremni. Glavna kvaliteta im je što imaju dobru atmosferu i mirnoću. Mladi igrači poput Ivanušeca, Kastratija, Uzunija se dobro razvijaju. Za mlade igrače je bitno igrati u mirnoj sredini. Biti u pozadini iza Dinama i razvijati se. Naravno da može, ali neće biti lako. Molio bi navijače da budu strpljivi. Utakmica se igra 90 minuta i moramo biti fokusirani i koncentrirani, kazao je trener Hajduka Siniša Oreščanin.

Trener Hajduka u nedjelju će debitirati pred publikom na Poljudu, istekla je kazna od četiri utakmice bez gledatelja:

- Mi u stožeru se veselimo povratku navijača. Više od četiri mjeseca nisu bili. To će nama i igračima dati dodatan poticaj. Ne osjećam pritisak, tu sam već dvije i pol godine. Ovo je samo dodatan motiv da damo sve od sebe. Neka Poljud bude neosvojiva tvrđava, da protivnici na Svetom Roku kažu da su izgubili bodove. To je slatkorječivo, ali trudit ćemo se da tako bude, zaključuje Oreščanin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.